Wat is jouw favoriete mobiele telefoon merk?

Apple
LG
Nokia
Samsung
Sony
Friday, May 2nd 2008 - 09:06 CEST
Giorgio Armani heeft in samenwerking met Samsung de Giorgio Armani mobiele telefoon met touch-screen ontwikkeld. Met dit toestel bel je beslist in stijl. En niet alleen dat, je bent meteen voorzien van een digitale camera, MP3-speler en kunt genieten van de originele grafische effecten op het 2,6 inch TFT scherm. Lees onze review voor meer details over deze design telefoon!
Monday, April 14th 2008 - 22:31 CEST
Tijdens een zonnige dag kregen wij de gelegenheid om tijdens een persconferentie van Samsung een aantal test foto´s te schieten met de Samsung Soul U900. De persconferentie werd gehouden in kasteel De Hooge Vuursche, te Baarn. Ondanks de beperkte tijd die we hebben gehad om met de Samsung Soul op pad te gaan voor het maken van test foto´s, hebben we toch een goede indruk kunnen krijgen van de fotokwaliteit, de functies en de bediening van de Samsung Soul. Bekijk onze test foto's!
Monday, April 14th 2008 - 08:56 CEST
De Samsung F700 smartphone wordt gekenmerkt door het volledige (QWERTY) toetsenbord en natuurlijk het touchscreen. De Samsung F700 ziet er fraai uit en heeft aan de voorzijde slechts één toets. Eigenlijk heeft deze telefoon geen duidelijke voorgangers. Eerdere telefoons met een volledig toetsenbord vinden we in de, iets meer zakelijke, L-serie van Samsung. Dat maakt ons natuurlijk wel nieuwsgierig naar wat deze Samsung F700 allemaal te bieden heeft.
Tuesday, January 15th 2008 - 13:39 CET
De opvolger van de Samsung K5 is de Samsung S5 multimedia speler. De nieuwe Samsung YP-S5 is een stukje lichter en kleiner dan zijn voorganger. In de voorgaande test over de K5 zijn een aantal punten naar voren gekomen waarbij ruimte was voor verbetering. Zo was het bij de Samsung K5 niet mogelijk om video's af te spelen. Of de Samsung S5 deze functie wel biedt, en wat deze multimedia speler nog meer te bieden heeft, is na te lezen in de volgende Samsung YP-S5 review.
lees Samsung S5
Wednesday, December 26th 2007 - 21:22 CET
De Samsung G800 is een cameramobieltje met veel verschillende functies. Samsung claimt dat de G800 het, met zijn vijf Megapixel camera, drievoudige optische zoom en xenon flits, op kan nemen tegen een compactcamera. Wij hebben de Samsung SGH-G800 gedurende een lange periode kunnen testen. Onze bevindingen zijn te lezen in de volgende LetsGoMobile Samsung G800 test.
Thursday, November 1st 2007 - 14:13 CET
Tijdens een gemengd dealer / pers evenement in Londen heeft Samsung de Samsung G800 cameratelefoon officieel aangekondigd. De hoge resolutie 5 Megapixel Samsung is een uitgebreidere versie van de G600. Opvallend is dat Samsung de nieuwe G800 kenmerkt als een digitale camera waar je bovendien mee kunt bellen. Lees ons verslag over de uitgebreide functies van deze camera telefoon.
Saturday, October 27th 2007 - 16:48 CEST
De Samsung i620 is een klein HSDPA ondersteunend toestel met ingebouwd QWERTY toetsenbord. De Samsung SGH-i620 beschikt over een 2 Megapixel digitale camera zonder flits. Samsung lijkt, met de SGH-i620, de zakelijke mobiele telefoon gebruiker eindelijk een trendy toestel met uitgebreide specificaties aan te bieden. Wij hebben de Samsung i620 gedurende een lange periode mogen testen. Onze bevindingen zijn te lezen in de LetsGoMobile Samsung i620 test.
Thursday, October 4th 2007 - 11:15 CEST
De Samsung G600 mobiele telefoon beschikt over een 5 megapixel camera. Hiermee bevindt Samsung zich in het segment van de Nokia N95 en de Sony Ericsson K850. De Samsung G600 beschikt over uitgebreide kenmerken en biedt volgens de specificaties zeker waar voor zijn geld. Of de Samsung G600 ook werkelijk in het hoge megapixel segment kan meespelen is te lezen in onze Samsung SGH-G600 review.
Sunday, August 5th 2007 - 11:00 CEST
De Ultra Edition van Samsung wordt steeds uitgebreider, de telefoons worden innovatiever en voor iedereen is er wel een telefoon uit de Ultra Edition lijn. Wij kregen van Samsung de Samsung SGH-U600 een multimedia designtelefoon, met veel leuke maar ook handige functies. Hoe de telefoon in de praktijk presteert, kun je lezen in onze Samsung U600 test.
Monday, June 25th 2007 - 12:35 CEST
De Samsung X830 is een leuke MP3 telefoon die vernieuwing brengt binnen de markt van de mobiele telefoons. Een nieuwe rangschikking van de numerieke toetsen, een 1GB intern geheugen en een jog dial zijn enkele kenmerken van de Samsung X830. Of deze vernieuwingen ook prettig werken in de praktijk kun je lezen in de volgende Samsung SGH-X830 test.
login
email address email address