Wat is jouw favoriete mobiele telefoon merk?

Apple
LG
Nokia
Samsung
Sony
Sunday, November 9th 2008 - 18:04 CET
De N96 is een langverwachte, veelbelovende mobiele telefoon van Nokia. Met het interne geheugen van 16GB, de 5.0 Megapixel digitale camera, FM-radio, GPS-ontvanger, HSDPA en natuurlijk de mobiele televisie functie is de Nokia N96 meer dan compleet te noemen. Hoe deze mobiele telefoon in het dagelijks gebruik is, lees je in de volledige LetsGoMobile Nokia N96 product test.
lees Nokia N96
Sunday, July 13th 2008 - 09:33 CEST
De Nokia N810 Internet Tablet is een apparaat met diverse mogelijkheden. Zoals de naam al doet vermoeden, is voornamelijk de internetfunctionaliteit van belang. Maar naast Internetten kun je met de Nokia N810 ook bellen via Skype, muziek- en videobestanden afspelen en Navigeren. Normaal bellen is met de Nokia N810 niet mogelijk, omdat het apparaat niet via een simkaart werkt. Onze bevindingen met de Nokia N810 lees je in de volledige producttest.
lees Nokia N810
Wednesday, May 21st 2008 - 08:28 CEST
De Nokia 8800 Arte is een veelbelovend model uit de 8800 serie. Het toestel heeft een stijlvolle, klassieke uitstraling en beschikt over originele extra’s zoals de mogelijkheid om de wekker te dempen door de telefoon om te draaien. Ook kunnen al je favoriete functies in de stand-by modus verzameld worden. De Nokia 8800 Arte beschikt over een intern geheugen van maar liefst 1GB. Lees onze uitgebreide review over de Nokia 8800 Arte mobiele telefoon!
Monday, April 21st 2008 - 08:06 CEST
Nokia introduceerde naast de N95 uit het topsegment de N81. De N81 is te plaatsen in het middensegment en is geheel gericht op jonge mensen die graag de multimediafuncties van een toestel benutten. Met de Nokia N81 en haar interne geheugen van 8GB hoef je ook niet zo snel te vrezen dat je te weinig ruimte hebt voor al je liedjes, foto's en video's. Lees onze ervaringen met deze Nokia telefoon in de volgende test.
Wednesday, March 5th 2008 - 09:50 CET
De Nokia N95 8GB lijkt als twee druppels water op zijn voorganger, de N95. De N95 8GB is alleen iets dikker en langer, mede door het grotere display. HSDPA, WLAN en 5 Megapixel digitale camera met Carl Zeiss lens, dat zijn nog maar enkele punten uit de specificaties van de Nokia N95 8GB. Naast de geheugenuitbreiding tot 8GB zijn er meer verbeteringen doorgevoerd, lees onze LetsGoMobile Nokia N95 8GB review om hier alles over te weten te komen.
Friday, January 18th 2008 - 21:45 CET
De Nokia N82 is een cameramobieltje met uitgebreide functies. Een vijf Megapixel digitale camera met twintigvoudige digitale zoom zou het volgens Nokia op moeten kunnen nemen tegen een losse digitale camera. Wij hebben de Nokia N82 gedurende een lange periode kunnen testen. Onze bevindingen zijn te lezen in de LetsGoMobile Nokia N82 test.
lees Nokia N82
Thursday, November 1st 2007 - 16:40 CET
Afgelopen week hield Nokia de Xperience Zone dealer / pers evenement in de Brabanthallen in Den Bosch. De laatste Nokia mobiele telefoon modellen en accessoires werden hier nog eens goed in het licht gezet. Ook werd er uitgebreid aandacht besteed aan het nieuwe Nokia mobiel internet concept; OVI. Lees er alles over in ons uitgebreide verslag inclusief een interview met de Head of Product Marketing & Business Development, Nokia Benelux, Carmine Caione.
Friday, September 21st 2007 - 13:28 CEST
Voor iedereen die houdt van een designtelefoon, maar toch een eenvoudig toestel wil met veel nuttige multimedia functies is de Nokia N76 een echte aanrader. Over welke functies de Nokia N76 beschikt wordt besproken in onze Nokia N76 test.
lees Nokia N76
Wednesday, September 5th 2007 - 11:08 CEST
Nokia brengt steeds meer echte innovaties op de markt, één van die innovaties is de Nokia 5700 XpressMusic. De naam zegt het al: de Nokia 5700 XpressMusic is door en door een muziektelefoon. Hoe goed de telefoon presteert kun je lezen in onze Nokia 5700 XpressMusic test.
Friday, June 15th 2007 - 13:58 CEST
De Nokia N95 is een echte multimedia machine met brains. Tenminste dat is wat Nokia ons wil doen geloven en ik moet eerlijk zeggen dat ze ook wel enigszins gelijk hebben. Op sommige punten laten ze wel wat steken vallen, maar in mijn ogen niks ernstigs. Lees de Nokia N95 test voor meer details over onze test bevindingen.
lees Nokia N95
login
email address email address