Toon pagina inhoud

Samsung Nederland heeft tegenover de stationshal van Rotterdam Centraal een tijdelijke try-out store geopend. Passanten kunnen in het gebouw kennismaken met de Galaxy S9 toestellen. Met de speciale slow-motion store speelt Samsung in op de wens van bijna de helft van de jonge Nederlanders om te experimenteren met slow-motion video.

De grote pop-up store is speciaal ingericht om de mooiste slow-motion video’s te maken. Medewerkers van Samsung leggen je uit hoe je met de Galaxy S9 slow-motion beelden kunt vastleggen. De camera van de S9 zet de tijd bijna stil, waardoor dagelijkse momenten episch lijken. De mooiste video opname wordt middels een livestream uitgelicht op het grote scherm tegenover de stationshal.

Galaxy S9 slow motion store

De slow-motion store in Rotterdam is een initiatief van Samsung en wordt tot uiting gebracht in nauwe samenwerking met blowUP media, Playground, Purple en Boomerang Create. De Samsung experience store blijft tot en met zondag 15 juli 2018 in Rotterdam staan.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland: In de experience store draait het allemaal om het plezier van het maken van coole, mooie of grappige slow-motion video’s. De komende week is iedereen van harte welkom om met de Galaxy S9 de leukste slow-motion video te maken. Met 960 frames per seconde ontgaat je werkelijk geen detail.

De Galaxy S9 is de eerste smartphone serie van Samsung die het mogelijk maakt om slow-motion video’s te maken met 960 frames per seconde. Dit kan in een HD resolutie. Alleen de Sony Xperia XZ2 is in staat om dergelijke slow-motion videobeelden in Full HD resolutie vast te leggen.

Advertentie