Toon pagina inhoud

Samsung Gear Special Edition smartwatch modellen vanaf vandaag verkrijgbaar bij juweliers, de Bijenkorf en online bij gerenommeerde horlogespecialisten. De op Tizen OS gebaseerde smartwatches van Samsung zijn geschikt voor gebruik met Google Android en Apple iOS. De nieuwe modellen hebben een tijdloos design.

Smartwatch modellen

Samsung Gear smartwatch modellen

Met het klassieke ontwerp – ronde wijzerlaat en metalen horlogeband – hebben de Samsung Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport het uiterlijk van een normaal horloge. De wearables zijn alleen een stuk slimmer en bieden meer gebruiksmogelijkheden. Via de stijlvolle roterende ring die zich bovenop de horlogekast bevindt kun je zelfs telefoongesprekken aannemen.

Speciale uitvoeringen

De speciale uitvoeringen van de Gear S3 smartwatch modellen markeren de eerste samenwerking van Samsung Nederland en de PDA Group. Deze sieradendistributeur is ook leverancier van andere toonaangevende horloge merken zoals Hugo Boss, Esprit  en Tommy Hilfiger. De klassieke vormgeving van de smartwatches onthullen niet wat het slimme horloge allemaal kan. Zo zijn er op de Gear smartwatch verschillende apps beschikbaar, die het polshorloge nog slimmer maakt.

Luxe varianten

Onder de luxe varianten ook een horloge met een sportief karakter. De Samsung Gear Sport heeft een waterdicht ontwerp en kan dus ook gebruikt worden tijdens het zwemmen of andere watersporten. De smartwatch kan via een GPS sensor je bewegingen bijhouden.  Dit model beschikt over een extra grote batterijcapaciteit, zodat je hem niet elke dag aan de oplader hoeft aan te sluiten.

Ed Roos, Product Manager accessoires en wearables van Samsung Nederland: Met de Special Editions van de Gear S3 en Gear Sport dichten Samsung en PDA Group de kloof tussen klassieke horloges en de smartwatch. De uitstraling van de horloges is tijdloos, terwijl de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarmee maken we de smartwatch nóg aantrekkelijker voor de klassieke horlogeliefhebber.

Samsung Gear modellen

Prijzen van de speciale Gear modellen

De special editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,-. De waterdichte Gear Sport kun je al kopen voor € 369,-. De horloges van Samsung worden geleverd in een luxueuze geschenkdoos en zijn uitgerust met een stalen band, terwijl een losse rubberen of leren band apart wordt meegeleverd.

Advertentie