Coffeeshop

Vote up 25%
Vote up 75%

Vote!

Nic Rossmüller
brand De Haan category Industry news

Vingerprint verificatie bij coffeeshop

content type Press information Mail the editor Posted by Nic Rossmüller
Thursday, March 29th 2007 - 09:50 CEST - Comments: 0
O p woensdag 21 maart organiseert De Haan BV, leverancier van afrekensystemen, in Maastricht productdemonstraties van onder meer vingerprintverificatie, waarmee coffeeshophouders in Maastricht kunnen voldoen aan voorwaarden die door het kabinet en de gemeente Maastricht gesteld worden. Zestien coffeeshops, aangesloten bij de Vereniging Officiële Coffeeshops Maastricht (VOCM) zijn benaderd door het College van B&W van Maastricht om op zoek te gaan naar leveranciers die systemen kunnen leveren waarmee zij aan de nieuwe voorwaarden kunnen voldoen.
Mail to friendMail to friend Bookmark ArticleBookmark Article Post Comment

Mail your friend

Your name:
Your friend's name:
Your friend's email:

 

Coffeeshop Maastricht - Vingerprint verificatie

Coffeeshops mogen niet meer dan 5 gram per bezoeker per dag verkopen. Bezoekers moeten meerderjarig zijn en moeten zich legitimeren. Een coffeeshop mag nooit meer dan 500 gram in voorraad hebben. Verificatie middels vingerprint, gezichtsherkenning en ID-documenten biedt uitkomst bij de controle hiervan.

 

Vingerprint verificatie - Maastricht Music Hall

VOCM heeft leveranciers gezocht die deze controlesystemen kunnen leveren. De Haan BV, is geselecteerd en demonstreert verificatie-oplossingen op 21 maart, tussen 12:00 en 20:00 uur, in de Maastricht Music Hall. Gedurende de dag worden diverse oplossingen getoond: voorraadcontrole en toegang via vingerprintverificatie, het openen van Wc-deuren door middel van vingerprintverificatie, gezichtsherkenning (biometrie) en verificatie van ID-documenten op echtheid (paspoort, rijbewijs). Het college B&W van Maastricht, de korpschef van de politie Maastricht, diverse raadsleden en ruim twintig coffeeshopeigenaren zullen de demonstraties bijwonen.

 

Coffeeshop - Vingerprint verificatie & Gezichtsherkenning

De Haan BV zal vertegenwoordigd zijn met een aantal partners: Boon Edam - Onder andere leverancier van tourniquet en toegangpoorten, Oribi Verify & Prevent - Leverancier van ID-documentscanners op echtheid en WCC Smart Search & Match - Leverancier van vingerprintverificatie en gezichtsherkenning.

Next or Previous article

Next : Instant messaging
Previous : Nokia 7088


Comments

Loading comments

Product reviews
rss

Industry news

De Haan

login
email address email address